Verjaardag & bijna zomervakantie // Makeup & Kletsen

9 juni 2017 1 Comment

Eergisteren filmde ik, op mijn verjaardag, in een record tempo een makeup en kletsen video. Ik heb het over mijn verjaardag, het einde van het studiejaar en natuurlijk mijn zomervakantie! Doe je gezellig samen met mij je makeup of ga je er gewoon lekker voor zitten? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

GEBRUIKTE PRODUCTEN
Nivea Men Sensitive Aftershave Balm
Maybelline Fit Me! Foundation
Beautyblender
Collection Lasting Perfection Concealer
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Powder Brush
NYX Higlight & Contour Pro Palette
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Angled Contour Brush
MAC Caitlyn Jenner Blushduo Buddy
Boozyshop Unicorn Blush Brush
NARS Albatross Highlighter
Boozyshop Unicorn Fan Brush
Anastasia DipBrow Pomade – Medium Brown
Anastasia Brow Brush – nummer 12
Catrice Eyebrow Kit
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Brow Liner Brush
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara Waterproof
MAC Velvet Teddy
Etos Fixing Spray

1 Comment

 • Ria 9 juni 2017 at 18:14

  origineel, al die onderwerpen door elkaar 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×