Vergeet niet mee te doen aan de winacties uit de winactieweek

7 september 2017 No Comments

De winactieweek van vorige week was een groot succes en ik heb al een heleboel enthousiaste reacties gekregen. Toch wilde ik jullie nog even herinneren, zodat iedereen die de winacties niet mee had gekregen toch nog kans kan maken. Kijk je mee naar alle zeven de winacties?

Win de Sims 4 voor Mac of Windows

De winactieweek startte meteen met een hele leuke winactie: je kunt namelijk de Sims 4 winnen voor Mac of Windows! Met de start van mijn nieuwe Sims 4 serie leek dit me de perfecte winactie kickoff!

Win 2x een BACK TO SCHOOL pakket van de HEMA

De tweede dag gaf ik twee hele leuke setjes vol met schoolspullen van de HEMA weg. Met het schooljaar vlak voor de deur (of voor sommigen zelfs al begonnen) leek dit me een leuke winactie om in deze winactieweek toe te voegen. Twee winnaars in één winactie: des te meer kans om te winnen dus! Kijk je mee wat je precies kunt winnen en hoe je mee doet?

Win een sieradensetje van Sieradenkistje.nl

Op de derde winactiedag gaf ik een heel erg leuk setje sieraden weg in samenwerking met Sieradenkistje.nl. In het setje zit een mooie ketting met een howliet steen en twee oorbelletjes die je met elkaar kunt combineren.

Win een More2Style pakketje met daarin een vakantiedagboek, mason jar & washi tape

De vierde dag gaf ik in samenwerking met de webshop More2Style een heel erg leuk setje producten weg. In de set zitten twee schattige washitapes, een look-a-like mason jar en een ontzettend leuk vakantiedagboek. Stiekem ben ik jaloers op de winnaar en wil ik het setje zelf houden!

Win €40,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl

De vijfde dag stond in het teken van telefoonhoesjes en hier geef ik in samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl dan ook een waardebon van €40,- weg voor hun website. Heb jij ook nooit genoeg telefoonhoesjes en klinkt dit shoptegoed dan ook als een winactie voor jou? Doe snel mee! A girl can never have enough smartphone cases, right?

Win een MAC lipstick naar keuze

Op de zesde dag gaf ik een MAC lipstick naar keuze weg aan één van jullie. Ik heb deze winactie al twee keer eerder gedaan en kreeg zoveel enthousiaste reacties dat ik besloot hem ook in deze winactieweek te gooien.

Win een theepakket van The TeaBar

Op de laatste dag gaf ik in samenwerking met The TeaBar een pakket met thee weg ter waarde van €49,75. In het pakket zitten maar liefst tien van hun populairste soorten losse thee. Elke thee bevat 100 gram, dus hier kun je aardig wat thee van zetten!

Met welke winactie(s) doe jij mee? En welk soort winacties zou je graag in de toekomst van mij willen zien?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×