Verder met opruimen & naar Avatar in de bioscoop // VLOGMAS #29

30 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 29! Ik ga weer verder met opruimen, waarbij ik vandaag een aantal lades in mijn hoge Alex kasten aanpak. Zo geef ik al mijn gel nagellak een goede plek en zoek al mijn knutsel spullen grondig uit. Daarnaast gaan mama en ik voor het eerst in jaren weer naar de bioscoop, naar de nieuwe ‘Avatar: the way of water’ film. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×