Verder met mijn room make-over // WEEKVLOG #36

Verder met mijn room make-over // WEEKVLOG #36

16 september 2019 No Comments

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Deze week was mijn eerste officiële week als ondernemer, kwam de zadelmaker langs voor Brownie, ontving ik een aantal toffe perspakketjes en ging ik eindelijk verder met mijn room make-over. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×