Veranderingen

8 maart 2015 2 Comments

Vandaag deel ik een quote met jullie, die heel erg toepasselijk is op mijn leven op dit moment. Er is een heleboel veranderd in korte tijd in mijn leven, waardoor ik nogal in de war ben. Dit hebben jullie misschien wel kunnen merken door mijn wat afwezige artikelen de afgelopen weken. Vandaag vertel ik jullie voor een deel wat er aan de hand is.

Een groot deel van het probleem waar ik mee zit is dat ik niet weet wat ik wil. Ik weet niet of ik verder wil met mijn opleiding. Ik weet niet wat ik komend jaar wil gaan doen wanneer mijn contract op werk afloopt. Ik weet op het moment niet zo goed wat ik verder wil met mijn leven.

Daarom ben ik op het moment heel erg druk bezig met bedenken wie ik nu eigenlijk precies ben en wie ik wil zijn. Wat wil ik doen in mijn leven, en is dat nog hetzelfde als wat ik hiervoor wilde? Vandaar de toepasselijke quote boven aan dit artikel: doe altijd datgene waar je bang voor bent.

Natuurlijk vind ik het eng om te stoppen met mijn studie en me in het diepe te gooien wat betreft wat ik dan in vredesnaam wil met mijn leven. Dit is iets waar ik jaren lang zeker over ben geweest dat ik het wilde doen, en nu niet meer. Daarom ga ik er heel erg goed over nadenken.

Het kan dus ook zijn dat ik de komende tijd wat minder aanwezig ben, als dat het geval is: alvast sorry daarvoor. Dit is een beetje een kort en vaag artikel geworden, maar ik wilde jullie toch een beetje inlichten zonder al te privé te worden. Hopelijk hebben jullie daar respect voor.

2 Comments

 • Ria 12 mei 2015 at 10:04

  mooi opgeschreven!

 • Robin 8 maart 2015 at 14:21

  Ik snap wat je bedoeld. Zit zelf ook een beetje met twijfels en wat ik wil enzo. Hopelijk weet je snel je weg te vinden!
  Succes.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×