VEED Awards & Filmen Voor School // WEEKVLOG #7

12 april 2017 No Comments

Woensdag is weekvlogdag! Afgelopen week had ik het heel erg druk voor school en moest ik ook een aantal video’s daarvoor filmen. Daarnaast ging ik afgelopen zaterdag naar de VEED Awards met Danielle, wat ook ontzettend gezellig was. Ik neem jullie weer mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×