Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

18 februari 2019 No Comments

De oogschaduw palettes van Urban Decay zijn al jaren lang groot favoriet in mijn make-up stash, dus ik wilde graag meer producten van dit prachtige merk proberen. Sinds ik Naked Heat in mijn collectie heb ben ik dan ook op zoek naar de perfecte lipkleur voor bij deze mooie warme tinten oogschaduw. Van Joyce kreeg ik de tip om de kleur Hitch Hike van Urban Decay te proberen en al snel belandde deze in mijn online winkelmandje. Vandaag is het tijd om je deze prachtige lipstick te laten zien.

Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

De verpakking van de Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Hitch Hike is een VICE lipstick, waardoor de verpakking van de lipstick er ontzettend tof uit ziet. Hij komt namelijk in een kartonnen verpakking, zoals we dit ook gewend zijn van mijvoorbeeld MAC. In tegenstelling tot MAC is het karton echter niet simpel en strak zwart, maar heeft hij juist allerlei toffe kleuren lipstick swatches op zich gedrukt gekregen. Ik vind de verpakking hierdoor ontzettend gaaf eruit zien en ook helemaal passen bij de uitstraling van Urban Decay.

Wanneer je de lipstick vervolgens uit het karton haalt is de huls zelf prachtig glanzend rosé-goud met een gouden onderkant. Het logo van Urban Decay is in de bovenkant en de zijkant van de huls gegraveerd en aan de onderkant van de lipstick vind je de kleurnaam en het type lipstick. Hitch Hike heeft namelijk een comfort matte finish. Hoewel de uitstraling van het karton juist erg speels is en de lipstick huls zelf juist weer heel erg luxe, vind ik ze beide echt prachtig. Je kunt merken dat Urban Decay goed nadenkt over de verpakking van haar producten.

Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

De swatches van de Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Dan gaan we door naar het leukste en natuurlijk ook belangrijkste onderdeel van deze review: de swatches van de lipstick. Zoals je kunt zien op de swatch foto op mijn arm is Hitch Hike een opvallende rood/roze tint. De swatch oogt zeker niet volledig mat, maar heeft juist een hele subtiele glans over de kleur heen. Daarnaast valt me meteen op hoe heerlijk zacht en romig de lipstick aan voelt op mijn huid en hoe goed hij gepigmenteerd is: zeker twee hele grote pluspunten. Je snapt dan ook wel dat ik niet kon wachten om de kleur op mijn lippen aan te brengen.

Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Ook op mijn lippen brengt de lipstick weer ontzettend gemakkelijk aan: hij glijdt echt over je lippen, zonder direct overal te verplaatsen. De vorm werkt prettig waardoor je goed de vorm van je lippen kunt volgen en het resultaat ziet er simpelweg prachtig uit. De lipstick is opnieuw niet volledig mat, maar heeft weer een subtiele glans over zich heen liggen. Gedurende de tijd dat je hem draagt wordt deze glans minder, waardoor je wel echt een volledig matte kleur krijgt.

Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Full face is dit dan ook hoe Urban Decay Hitch Hike bij mij staat en ik moet je zeggen: ik ben verliefd. De kleur is opvallend, maar niet direct schreeuwerig en zal inderdaad prachtig staan bij de oogschaduws uit mijn Naked Heat palette. Daarnaast voelt de lipstick gedurende de dag mega fijn aan op mijn lippen: hij droogt helemaal niet uit en slijt geleidelijk af. Bijwerken na een flinke maaltijd is wel nodig, maar mocht je een keer vergeten zijn om hem mee te nemen is het ook geen ramp. Doordat hij geleidelijk slijt ziet het er namelijk alsnog mooi uit.

Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Mijn conclusie over de Urban Decay VICE lipstick Hitch Hike

Al met al snappen jullie vast wel dat ik mega blij ben met deze nieuwe aanwinst. De kleur is mooi, hij voelt fijn aan op de lippen en blijft ook nog eens redelijk goed zitten. Dit is zeker een kleur die ik er vaker bij ga pakken en bij heel veel looks mooi zal staan. Urban Decay is natuurlijk geen budget merk, dus de lipstick kost €20,05 en is verkrijgbaar bij o.a. de Ici Paris XL. Wat mij betreft is de lipstick het zeker waard.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×