Urban Decay Naked Honey palette testen

Urban Decay Naked Honey palette testen

22 december 2019 No Comments

Urban Decay komt opnieuw uit met een toevoeging aan de Naked collectie: dit keer het Naked Honey palette. Zoals de naam al verklapt zit dit palette vol met 12 prachtige honing-kleurige oogschaduws. Zelf ben ik gek op mijn Naked Heat palette en was dan ook mega benieuwd naar deze nieuwe variant. Toen ik hem tijdens Black Friday met zo’n €20,- korting kon kopen wist ik het dan ook meteen: die is van mij. In deze video laat ik je het palette uitgebreid zien, zodat jij kunt bepalen of je hem zelf de moeite waard vind. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×