Urban Decay Gwen Stefani palette

12 januari 2016 7 Comments

IMG_2564

Voor de Kerst besloot ik mezelf een onwijs mooi cadeau te geven: het Urban Decay Gwen Stefani oogschaduw palette. Dit is een limited edition, waarbij Gwen Stefani persoonlijk heeft samen gewerkt met Urban Decay en alle kleuren en het design van het palette zelf heeft ontworpen. Ik zag het palette langs komen op Beautylab, en was meteen verkocht: ik moest hem hebben. Vandaag laat ik deze beauty aan jullie zien.

Urban Decay Gwen Stefani palette

De verpakking van het palette komt misschien een beetje kitch over; maar persoonlijk vind ik het wel iets hebben. Het palette sluit magnetisch; wat ik het zelf een extra luxe gevoel vind geven. Zoals jullie misschien wel weten koop ik niet zo veel echt dure makeup (al komt daar steeds meer verandering in); dus dit is voor mij echt een prachtig luxe product.

Urban Decay Gwen Stefani palette

Ook de binnenkant van het palette is prachtig afgewerkt. De kleurencombinatie van het palette is prachtig: de bovenste twee rijen zijn prachtige neutrale tinten; die geschikt zijn voor iedere dag, maar wanneer je kijkt naar de onderste rij dan blijkt dat je ook felle looks kunt maken. I like it! Daarnaast vind ik de felroze namen van de oogschaduws er ontzettend leuk uit zien; en de tekst in de binnenkant van de spiegel maakt het geheel helemaal af.

IMG_2594

Het palette bevat allerlei verschillende finishes. Zo zitten er matte oogschaduws tussen; maar ook kleuren met intens veel glitter. Zelf vind ik deze variatie heel erg fijn; aangezien je zo meer diepte en variatie in je looks kunt brengen. Het lijkt een heel erg simpel palette met veel saaie tinten; maar je kunt hier toch zeker wel een heleboel verschillende soorten looks mee maken.

De Swatches

Urban Decay Gwen Stefani palette

Urban Decay Gwen Stefani palette

Urban Decay Gwen Stefani palette

Zoals je kunt zien zijn alle oogschaduws ontzettend goed gepigmenteerd. Ze voelen heel erg fijn aan op de huid en zijn niet te poederig. Ook viel me op dat de fall-out die ik met dit palette krijg heel erg minimaal is. Dit had ik niet verwacht met bijvoorbeeld een glitterkleur als Dancer.

Ooglook

Urban Decay Gwen Stefani palette

Urban Decay Gwen Stefani palette

Skimp – Binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot
Steady – Bewegend ooglid
Punk – Arcadeboog en Outer-V
1987 – Midden bewegend ooglid en binnenkant onderste wimperrand
Dancer – Buitenkant onderste wimperrand

Catrice Liquid eyeliner
Catrice Glam & Doll waterproof mascara

Urban Decay Gwen Stefani palette

Al met al ben ik ontzettend blij met dit palette en ik weet zeker dat ik hem nog heel vaak en met veel plezier zal gaan gebruiken. Je kunt hier mooie natuurlijke looks mee maken; maar ook felle looks. Daarnaast kun je kiezen voor glans, compleet mat of juist een combinatie daarvan. Je kunt dus heel veel kanten op met het palette; en ik ben er ontzettend blij mee.

Het Urban Decay Gwen Stefani palette is hier te koop voor €52,00

7 Comments

 • Bertine 13 januari 2016 at 21:34

  wat een prachtig palette zeg, super mooie kleuren!

 • Bodi 12 januari 2016 at 18:56

  Waaauw wat een prachtig palette!

 • Mariska 12 januari 2016 at 14:43

  Echt een prachtig palette, ook het uiterlijk! Je kan hier veel looks mee maken. Die van jou heb je mooi gedaan 🙂

 • Dilini 12 januari 2016 at 12:51

  Super gaaf palletje! De kleuren zijn echt perfect! Goede swatches heb je gemaakt!

  • Irina 12 januari 2016 at 14:08

   Dankjewel! Heb er mijn best op gedaan ^^

 • Linda 12 januari 2016 at 11:06

  Oh wat is het toch een plaatje en een onwijs mooi cadeau aan jezelf! De kleuren, de pigmentatie en het palette An sich, het is echt een musthave <3

  • Irina 12 januari 2016 at 11:27

   Zeker! Ik heb nog geen moment spijt gehad van het feit dat ik hem heb gekocht ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×