Ulla Popken shoplog // SHOP OR FLOP

Ulla Popken shoplog // SHOP OR FLOP

9 april 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop! Dit keer heb ik kleding (web)shop Ulla Popken in de test en test ik vier verschillende outfits op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Zijn de items de moeite waard of kun je ze beter laten hangen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×