Uit mijn comfort zone & castratie katers // VLOG #4

Uit mijn comfort zone & castratie katers // VLOG #4

21 januari 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Afgelopen woensdag werden onze katers gecastreerd en ik besloot je mee te nemen tijdens deze gek lege dag thuis. Daarnaast laat ik je zien hoe ik een niet erg productieve (werk)dag heb en vertel je over een aantal dingen die ik buiten mijn comfort zone heb gedaan. Ook heb ik jouw hulp nodig met het vinden van een goede opbergmanier voor mijn oorbellen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×