Lifestyle, Video

Ugly location photoshoot challenge

Ugly location photoshoot challenge

De ‘ugly location photoshoot challenge’ is een echte hype in Amerika en ook ik kijk graag naar dit soort video’s. Toen ik een tijd terug met Joyce in Leiden was besloot ik dan ook haar te vragen mij te helpen en filmden we samen deze video. Ik maak foto’s op drie ‘lelijke’ locaties: een fietsenstalling, ondergrondse garage en een verwaarloosde stalen trap. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Robin
  10 juli 2018 at 10:37

  Tof! Kende de challenge helemaal nog niet.

  1. Reply
   Irina
   10 juli 2018 at 17:23

   Leuk is die he! Zeker leuk om zelf een keer te proberen ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.