Ugly location photoshoot challenge

Ugly location photoshoot challenge

1 juli 2018 2 Comments

De ‘ugly location photoshoot challenge’ is een echte hype in Amerika en ook ik kijk graag naar dit soort video’s. Toen ik een tijd terug met Joyce in Leiden was besloot ik dan ook haar te vragen mij te helpen en filmden we samen deze video. Ik maak foto’s op drie ‘lelijke’ locaties: een fietsenstalling, ondergrondse garage en een verwaarloosde stalen trap. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Robin 10 juli 2018 at 10:37

  Tof! Kende de challenge helemaal nog niet.

  • Irina 10 juli 2018 at 17:23

   Leuk is die he! Zeker leuk om zelf een keer te proberen ^^

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×