Try-on zomer shoplog met o.a. Boohoo, Hünkemoller & My Jewellery

Try-on zomer shoplog met o.a. Boohoo, Hünkemoller & My Jewellery

21 juni 2018 No Comments

Met mijn vakantie in zicht wilde ik graag wat nieuwe zomerkleding zien te scoren. Veel van mijn oude zomerkleding paste namelijk niet meer zo goed of vond ik niet meer mooi staan. Uiteindelijk bestelde ik nieuwe items bij Boohoo, Hünkemoller, My Jewellery, ByJou en een nieuwe zonnebril van Quay Australia. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×