Fashion, Video

Try-on Zaful shoplog

Try-on Zaful shoplog

Een paar weken terug ontving ik een mail van Zaful: een Aziatische kleding webshop. Zij vroegen mij of ik het leuk zou vinden om een aantal items van hun te ontvangen: natuurlijk greep ik deze kans aan. De kleding items zijn allemaal heel goed betaalbaar en ik wilde dan ook graag weten hoe de kwaliteit zou zijn. In deze video laat ik je alles uitgebreid zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Babs
  10 juni 2018 at 11:18

  Leuke items, je kan bij het eerste pakje zo een plak bh doen, ik heb er eentje via AlieXpress. Wel even wennen, maar werkt prima.
  Off shoulder jurkjes en blouses vind ik altijd heel leuk en zomers! Het gele jurkje is echt mijn favoriet!

  1. Reply
   Irina
   10 juni 2018 at 17:08

   Ja ik heb een plak bh voor het laatste playsuitje en nipple covers voor het eerste! Denk dat het dan inderdaad een stuk leuker staat ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.