Try-on Zaful shoplog

Try-on Zaful shoplog

9 juni 2018 2 Comments

Een paar weken terug ontving ik een mail van Zaful: een Aziatische kleding webshop. Zij vroegen mij of ik het leuk zou vinden om een aantal items van hun te ontvangen: natuurlijk greep ik deze kans aan. De kleding items zijn allemaal heel goed betaalbaar en ik wilde dan ook graag weten hoe de kwaliteit zou zijn. In deze video laat ik je alles uitgebreid zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

2 Comments

 • Babs 10 juni 2018 at 11:18

  Leuke items, je kan bij het eerste pakje zo een plak bh doen, ik heb er eentje via AlieXpress. Wel even wennen, maar werkt prima.
  Off shoulder jurkjes en blouses vind ik altijd heel leuk en zomers! Het gele jurkje is echt mijn favoriet!

  • Irina 10 juni 2018 at 17:08

   Ja ik heb een plak bh voor het laatste playsuitje en nipple covers voor het eerste! Denk dat het dan inderdaad een stuk leuker staat ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×