Try-on Ulla Popken bikini & badpak shoplog 2023

8 mei 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag test ik de badkleding van Ulla Popken uit, waarbij ik je naast bikini’s en badpakken ook nog een badjurk laat zien (na dit regelmatig aangevraagd te hebben gekregen). Hopelijk helpt dit jou om je perfecte badkleding voor deze zomer te vinden, om je comfortabel en zelfverzekerd in te voelen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×