Try-on Stradivarius shoplog

Try-on Stradivarius shoplog

14 juni 2020 No Comments

Ik zat laatst eens te kijken tussen de online sale items van Stradivarius en kwam ontzettend veel leuke dingen tegen. Al snel was er een bestelling geplaatst die ik natuurlijk niet kon laten om samen met jullie te passen. Ik laat je een heleboel tops zien die redelijk basic zijn, maar dan net met een toffe extra, een geweldige body, toffe culotte en ook een aantal items die juist compleet de plank misslaan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×