Try-On Shoplog met o.a. Primark, Action & Kruidvat

3 juli 2016 2 Comments

Try-On Shoplog met o.a. Primark, Action & Kruidvat

Zoals ik jullie gisteren al vertelde in de Ordinary Week Recap ging ik afgelopen dinsdag shoppen met Joyce in Hoofddorp. Ik ben toen aardig goed geslaagd en besloot dan ook om een shoplog voor jullie op te nemen. Ik shopte bij de Primark, Action, Kruidvat, Etos, HEMA, H&M, Vero Moda, Mango en New Yorker en laat jullie vandaag alles zien (inclusief try-on shots!). Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Floor 3 juli 2016 at 08:34

  Echt leuke dingen heb je gekocht! Ben ook benieuwd naar de review van je nieuwe Essence producten! x

  • Irina 3 juli 2016 at 09:04

   Die staat klaar en komt a.s. dinsdag online! ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×