Try-On Santorini Shoplog

19 juni 2016 No Comments

Try-On Santorini Shoplog

Ik was helemaal niet van plan om te gaan shoppen op Santorini, maar toch kwam ik terug met een aantal leuke nieuwe kleding items en sieraden. Toen ik jullie op Twitter vroeg of jullie een shoplog wilde zien kreeg ik massaal ja te horen dus vandaag laat ik jullie mijn geshopte spulletjes zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×