Try-On Santorini Shoplog

19 juni 2016 No Comments

Try-On Santorini Shoplog

Ik was helemaal niet van plan om te gaan shoppen op Santorini, maar toch kwam ik terug met een aantal leuke nieuwe kleding items en sieraden. Toen ik jullie op Twitter vroeg of jullie een shoplog wilde zien kreeg ik massaal ja te horen dus vandaag laat ik jullie mijn geshopte spulletjes zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×