Try-on Pull & Bear shoplog

Try-on Pull & Bear shoplog

8 juli 2020 No Comments

Ik nam een kijkje tussen de sale items van Pull & Bear en al snel zat mijn winkelmandje aardig gevuld. Vandaag is het dan ook tijd voor een try-on Pull & Bear shoplog waarbij ik je alle items laat zien, kijk hoe ze staan en besluit welke items ik houd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×