Fashion, Video

Try-on My Jewellery shoplog // kleding & sieraden

Try-on My Jewellery shoplog // kleding & sieraden

My Jewellery komt regelmatig met allerlei toffe nieuwe items uit, maar de laatste tijd werd ik ook echt verliefd op een aantal dingen. Wat was ik dan ook blij toen ik een aantal items mocht uitzoeken voor mezelf! In deze video doe ik dan ook een try-on shoplog met een aantal nieuwe kleding items en toffe nieuwe sieraden die ik heb mogen ontvangen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    27 januari 2020 at 13:13

    Erg leuk om te zien! Ikzelf zou wel eens wat vaker bij my Jewellery willen bestellen!
    Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwe lievelings outfitMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.