Try-on My Jewellery shoplog // kleding & sieraden

Try-on My Jewellery shoplog // kleding & sieraden

24 januari 2020 1 Comment

My Jewellery komt regelmatig met allerlei toffe nieuwe items uit, maar de laatste tijd werd ik ook echt verliefd op een aantal dingen. Wat was ik dan ook blij toen ik een aantal items mocht uitzoeken voor mezelf! In deze video doe ik dan ook een try-on shoplog met een aantal nieuwe kleding items en toffe nieuwe sieraden die ik heb mogen ontvangen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 27 januari 2020 at 13:13

  Erg leuk om te zien! Ikzelf zou wel eens wat vaker bij my Jewellery willen bestellen!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwe lievelings outfitMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×