Try-on MS Mode bikini & badpak shoplog 2023

15 mei 2023 No Comments

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: tijd voor de meest aangevraagde bikini & badpak shoplog van dit jaar. Ik probeer vandaag namelijk de nieuwste badkleding van MS Mode voor je uit, met daarin allerlei toffe modellen, leuke kleurtjes en printjes. Helemaal Irina dus! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×