Try-on Monki shoplog - september 2020

Try-on Monki shoplog – september 2020

18 september 2020 No Comments

Gezien de herfst steeds dichterbij begint te komen leek het me handig om wat nieuwe herfst items te bestellen. Ik besloot een kijkje te nemen bij Monki en al snel had ik een enorm pakket in huis. Tijd om samen met jullie alles te passen en te kijken welke items ik wel en niet wil houden! Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×