Try-on Monki shoplog - juni 2020

Try-on Monki shoplog – juni 2020

21 juni 2020 No Comments

Tijdens deze hele quarantaine periode heb ik ontdekt hoe geweldig de webshop van Monki wel niet is en ik durf wel te zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben geraakt aan de sale sectie. Het kon dan ook niet anders dan dat ik vandaag opnieuw een Monki shoplog voor jullie zou hebben met daarin o.a. een paar hele mooie jurkjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×