Try-on Monki bikini & badpak shoplog

21 april 2023 No Comments

Het is tijd voor de tweede bikini & badpak shoplog van 2023! Vandaag laat ik je drie bikini’s en drie badpakken zien van Monki, waarmee ik jou hoop te helpen jouw perfecte badkleding te kunnen vinden om je zelfverzekerd in te voelen deze zomer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×