Try-on Monki bikini & badpak shoplog 2022

Try-on Monki bikini & badpak shoplog 2022

1 mei 2022 No Comments

Het is tijd voor de tweede bikini & badpak shoplog van 2022! Vandaag laat ik je drie verschillende bikini’s en drie badpakken zien van Monki. Ik vertel over de kwaliteit, laat zien hoe de items staan op mijn lichaam (niet ‘maatje model’) en geef jou zo hopelijk inspiratie om jouw perfecte badkleding voor dit jaar te vinden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×