Try-on Hunkemöller bikini & badpak shoplog 2023

28 april 2023 No Comments

Het is weer zover: tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Ik laat je vandaag drie bikini’s en drie badpakken zien van Hunkemöller, om jou zo te helpen de perfecte badkleding te vinden om deze zomer zelfverzekerd in rond te lopen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×