Try-on H&M zomer shoplog 2023

18 mei 2023 No Comments

Vandaag heb ik weer eens een oude vertrouwde try-on H&M shoplog voor je, waarbij ik samen met jou mijn bestelde items pas en kijk of ik ze wil houden. Ik bestelde een heleboel leuke zomer items voor mijn vakantie komende maand: allerlei zomer jurkjes en luchtige broeken, maar ook zelfs nog een bikini. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×