Try-on H&M shoplog - winter/lente 2020

Try-on H&M shoplog – winter/lente 2020

19 februari 2020 No Comments

Ik besloot weer eens een bestelling te plaatsen bij de H&M aangezien ik een heleboel toffe nieuwe items zag en ook een aantal van mijn favorieten in de sale zag staan. Ik laat je vandaag in deze try-on shoplog allerlei winter en lente items zien: welke ik houd en welke niet vertel ik er meteen bij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×