Fashion, Video

Try-on H&M shoplog – lente/zomer 2020

Try-on H&M shoplog - lente/zomer 2020

Dat ik de laatste tijd weer helemaal zin heb om in mijn kledingstijl vrolijke lente items erbij te pakken is jullie vast niet ontgaan. Ik maakte al een video waarin ik nieuwe lente outfit combinaties maakte met items uit mijn kast, liet een styliste mijn kleding kiezen in een lente thema en vandaag heb ik ook nog een grote H&M shoplog met leuke lente (en zomer) items. Ik ga alles samen met jullie passen in een gezellige pashokjes shoplog at home. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.