Try-on H&M shoplog - juli 2020

Try-on H&M shoplog – juli 2020

1 juli 2020 No Comments

Ik kon de H&M webshop weer eens niet weerstaan en bestelde een aardig grote hoeveelheid zomer kleding. In deze video doe ik dan ook een grote try-on H&M shoplog waarin ik samen met jullie kijk welke items ik wel en niet leuk genoeg vind om te houden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×