Fashion, Video

Try-on H&M shoplog – herfst 2019

Try-on H&M shoplog - herfst 2019

Ik besloot weer eens een grote bestelling te plaatsen bij de H&M en samen met jullie alles te passen. In deze grote H&M shoplog laat ik je dan ook allerlei nieuwe herfst items zien, maar ook twee zomerse items voor mijn vakantie naar Ibiza. Samen met jullie kies ik uit welke items ik wel en niet houd. Hopelijk doen jullie er inspiratie uit op: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    7 oktober 2019 at 21:57

    Leuke items heb je geshopt!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.