Try-on H&M shoplog - herfst 2019

Try-on H&M shoplog – herfst 2019

4 oktober 2019 1 Comment

Ik besloot weer eens een grote bestelling te plaatsen bij de H&M en samen met jullie alles te passen. In deze grote H&M shoplog laat ik je dan ook allerlei nieuwe herfst items zien, maar ook twee zomerse items voor mijn vakantie naar Ibiza. Samen met jullie kies ik uit welke items ik wel en niet houd. Hopelijk doen jullie er inspiratie uit op: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 7 oktober 2019 at 21:57

  Leuke items heb je geshopt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×