Try-on H&M bikini & badpak shoplog 2023

13 april 2023 No Comments

Het is eindelijk zo ver: de bikini & badpak shoplogs van 2023 zijn begonnen! Tijdens deze serie probeer ik jou te helpen op je zoektocht naar de perfecte badkleding voor komend seizoen. Ik test allerlei verschillende merken en modellen uit, laat je zien hoe ze staan op mijn lichaam en geef mijn persoonlijke mening. Vandaag trap ik af met 3 bikini’s en 3 badpakken van H&M: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×