Try-on H&M bikini & badpak shoplog 2022

Try-on H&M bikini & badpak shoplog 2022

19 april 2022 No Comments

Het is weer zo ver: de bikini en badpak shoplogs zijn terug van weg geweest! Ik ga je ook dit jaar weer inspiratie geven voor het vinden van de perfecte badkleding, door je van verschillende winkels allerlei verschillende modellen badkleding te laten zien op mijn lichaam (maat 42/44). Vandaag begin ik met drie bikini’s en drie badpakken van H&M: heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×