Try-on Fabletics bikini & badpak shoplog 2023

29 mei 2023 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog: dit keer van sportmerk Fabletics. Toen ik zag dat Fabletics badkleding uitbracht wilde ik deze graag proberen, want ik weet dat veel van mijn volgers op zoek zijn naar badkleding met goede support. En dat is precies wat je van een sportmerk mag verwachten, vind je niet? Of het ook daadwerkelijk wat is dat zie je in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×