Try-on Come Get Fashion shoplog

Try-on Come Get Fashion shoplog

23 augustus 2020 No Comments

Ik kreeg steeds meer vragen van meiden of ik de kleding van Come Get Fashion wilde testen. Come Get Fashion heeft namelijk hele toffe items die je regelmatig op Instagram voorbij ziet komen, maar hoe zit dat nu eigenlijk wanneer je een mid-size body hebt? Kun je als mid-size girl de grootste maten van Come Get Fashion aan of kun je deze webshop toch beter links laten liggen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×