Try-On Boohoo Shoplog

25 september 2016 2 Comments

Try-On Boohoo Shoplog

Een tijdje terug kwam ik erachter dat er 40% korting was op alles in de webshop van boohoo.com en wist het meteen: ik ging rondkijken. Uiteindelijk had ik een aardig vol winkelmandje en flink wat geld bespaard. Vandaag laat ik je alles zien wat ik heb besteld en vertel je wat ik houd en wat ik terug stuur. Veel kijkplezier!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De items

Megan Scuba MA1 Bomber — hier 
Jessica Cold Shoulder Tie Sleeve Top — hier 
Wendy Basic Wrap Front Jumpsuit — hier 
Jenny Crochet Top Skater Dress — hier
Blair Paisley Print Shirt Dress — hier
Charlotte Stripe Cold Shoulder Sweatshirt — hier

2 Comments

 • hilde 25 september 2016 at 15:12

  Zo dat is aardig wat korting!! Leuke items heb je gekocht 🙂

  • Irina 25 september 2016 at 15:58

   Ja leuk he!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×