Fashion, Video

Try-on Boohoo shoplog – winter/lente 2020

Try-on Boohoo shoplog - winter/lente 2020

Ik mocht weer een aantal items uitkiezen bij Boohoo, waar ik natuurlijk geen nee tegen zeg. Ik bestelde dan ook een aantal toffe items voor de winter en lente: allemaal items die ik nog totaal niet in mijn kast had hangen. In deze video laat ik je mijn eerste reactie zien en pas ik alles aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ilona Wielinga
    27 februari 2020 at 17:21

    Zulke toffe items weer! Vind je shoplogs ook altijd zo leuk
    Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Trends en kleuren voor het aankomende seizoenMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.