Try-on Boohoo shoplog - winter/lente 2020

Try-on Boohoo shoplog – winter/lente 2020

26 februari 2020 1 Comment

Ik mocht weer een aantal items uitkiezen bij Boohoo, waar ik natuurlijk geen nee tegen zeg. Ik bestelde dan ook een aantal toffe items voor de winter en lente: allemaal items die ik nog totaal niet in mijn kast had hangen. In deze video laat ik je mijn eerste reactie zien en pas ik alles aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Ilona Wielinga 27 februari 2020 at 17:21

  Zulke toffe items weer! Vind je shoplogs ook altijd zo leuk

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×