Try-on Boohoo shoplog - herfst 2019

Try-on Boohoo shoplog – herfst 2019

27 september 2019 No Comments

Aangezien de herfst officeel is begonnen besloot ik dat het tijd was voor een gezellige herfst shoplog. Ik kreeg weer een aantal items opgestuurd van Boohoo en laat deze allemaal aan je zien in deze try-on shoplog. Heel veel jurkjes, heerlijke truien maar ook een toffe teddy jas: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×