Try-on Boohoo shoplog

Try-on Boohoo shoplog

29 juli 2020 No Comments

Ik mocht weer nieuwe items uitzoeken bij Boohoo en dat laat ik natuurlijk niet zomaar aan me voorbij gaan. Vandaag is het dan ook weer eens tijd voor een grote try-on Boohoo shoplog! Ik laat je allerlei toffe nieuwe zomerse items zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×