Try-on ASOS Curve bikini & badpak shoplog 2023

22 mei 2023 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog: dit keer van ASOS Curve. Ik test in totaal 4 bikini’s en 3 badpakken voor je uit om jou zo te helpen jouw perfecte badkleding te vinden om je deze zomer comfortabel en zelfverzekerd in te voelen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×