Trulli, rotskusten, grotten & schattige dorpjes in Italië // PUGLIA VLOG #1

Trulli, rotskusten, grotten & schattige dorpjes in Italië // PUGLIA VLOG #1

23 oktober 2022 No Comments

Het is tijd voor de eerste vakantievlog van onze nazomertrip naar Puglia, Italië! Ik neem je samen met mijn moeder mee naar de schattigste dorpjes, werelderfgoed stad Matera, ga trulli spotten, bezoek een grot van maar liefst 3km lang en nog veel meer. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×