Trind Spotlights On! herfst/winter collectie

Trind Spotlights On! herfst/winter collectie

16 december 2020 No Comments

Begin dit jaar kwam Trind uit met de Back To Nature collectie voor de lente/zomer, maar inmiddels heeft dit prachtige nagellak merk haar herfst/winter collectie uitgebracht: Trind Spotlights On! Ik ontving de complete collectie en kon dan ook niet wachten om deze op de foto te zetten en voor jullie te reviewen. Kijk je mee naar deze prachtige kleuren?

Het idee achter de Trind Spotlights On! collectie

De inspiratie achter deze collectie was voor Trind de wereld om ons heen die in hoog tempo veranderd. Om deze reden is het belangrijk om je eigen talent te ontdekken en toe te passen in jouw dagelijkse leven: zet jezelf en jouw unieke talent in de spotlights.

De collectie is gevuld met Hollywood-glamour, Saturday Night Fever en Metallics. De Trind Spotlights On! collectie bevat dan ook nagellak met verschillende afwerkingen zoals glitter, glans en parelmoer. Perfect voor de feestdagen die eraan zitten te komen!

Alle kleuren heb ik voor jullie geswatcht met twee dunne laagjes. De foto’s vind je hieronder.

Trind Spotlights On!
Hollywood Bling CC307

Om maar meteen met de essentie van de collectie binnen te komen vallen: Hollywood Bling weerspiegelt voor mij echt waar de Spotlights On! collectie voor staat. Glitter en glamour stelen de show en deze zilveren glitterlak is dan ook perfect voor tijdens kerst of Oud & Nieuw. Hij dekt ontzettend goed en twee dunne laagjes waren dan ook meer dan voldoende. Een hele toffe kleur ook om feestelijke nail art mee te maken, mocht je hier van houden.

Trind Spotlights On!
Rolling Blues CC308

Rolling Blues is echt een lak naar mijn hart: hij heeft een prachtige shimmer door zich heen maar deze is niet zo heftig dat je hem alleen met de feestdagen zou kunnen dragen. In tegenstelling tot een zwarte lak vind ik hem veel minder hard staan op mijn vingers en daarnaast staat hij bij zo ongeveer iedere outfit. Absoluut één van mijn favorieten!

Trind Spotlights On!
Dancing Juke CC309

De inspiratie voor deze kleur is (je raad het al) de jaren 70. Trind noemt het zelf dan ook een Funcy Disco glamour nagellak. Mij doet hij stiekem denken aan de foute glimmende trainingsbroek die mijn vader in die tijd kocht en jaren later na een operatie ineens weer ging dragen. Stiekem moet ik dan ook grinniken zodra ik deze lak zie, maar echt iets voor mij is het denk ik niet.

Trind Spotlights On!
Groovy Violet CC310

Groovy Violet is zoals Trind dat noemt een 2D lak die perfect in de metallic trend van dit seizoen past. Deze kleur vind ik echt ontzettend gaaf en ook deze lak dekt met twee lagen weer prima (net als alle andere lakken overigens). Zelf draag ik niet zo snel paarse nagellak, maar mijn moeder daarentegen wel dus ik gok dat deze al snel naar haar verdwijnt.

Trind Spotlights On!
Rockstar Ruby CC311

Dan gaan we door naar mijn twee favoriete kleuren: de roodtinten. Rockstar Ruby is een prachtige chique, glanzende rode tint. Dit soort warme tinten staan altijd het beste bij mijn huidskleur dus voor ik begon met swatchen kon ik al niet wachten om te zien hoe ze zouden gaan staan. Deze tint heeft me absoluut niet teleurgesteld: echt een onwijs mooie kleur voor tijdens de feestdagen.

Trind Spotlights On!
Devil Casanova CC312

En dan is daar eindelijk mijn ultieme favoriet uit de collectie: Devil Casanova. Ik houd zoals ik al zei van warme kleuren en ook lak zonder glitter blijft bij mij altijd favoriet. Deze prachtige rode vrouwelijke kleur knalt echt van je nagels en is voor mij echt de perfecte kleur voor iedere dag. Zowel in het najaar als het voorjaar weet ik dan ook zeker dat ik deze kleur nog vaak zal gaan dragen.

Mijn conclusie over de Trind Spotlights On! collectie

Al met al is de Trind Spotlights On! collectie echt weer prachtig en is er over iedere kleur goed nagedacht. De Trind Caring Color nagellak (waar de Spotlights On! collectie deel van is) is daarnaast verzorgend en zorgt ervoor dat je nagels in optimale conditie wordt gehouden: wat mij betreft absoluut pluspunten.

Zelf ben ik vooral erg blij met de twee rode kleuren en natuurlijk Rolling Blues maar ook de andere lakken zijn prachtig, gewoon iets minder mijn ding. Qua houdbaarheid vind ik ze lastig te testen, aangezien mijn nagels gewend zijn aan gelnagellak en dus sneller chippen met ‘normale’ nagellak. Ik draag deze kleuren dan ook graag over mijn gelnagellak heen zodat ze met gemak twee weken te dragen zijn.

De Trind Spotlights On! collectie is hier verkrijgbaar voor €10,95 per stuk. Met de code ‘irina40’ krijg je bovendien 40% korting op alle Caring Color nagellakken, waaronder dus ook deze Spotlights On! collectie. Bij aankoop van 3 lakken of meer ontvang je er zelfs een gratis beauty tasje bij cadeau. De actie is geldig tot 31 januari 2020.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×