Trind event, naar Anastasia & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #59

Trind event, naar Anastasia & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #59

2 maart 2020 1 Comment

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik een event van Trind, waarbij de nieuwe lente/zomer collectie werd gepresenteerd. Daarnaast ging ik samen met mijn moeder naar Anastasia de musical en laat ik jullie een aantal toffe nieuwe items zien die ik binnen kreeg. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel Kromdijk 3 maart 2020 at 10:36

  Wat zie je er mooi uit zeg! en leuke video heb je weer gedeeld 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×