Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

5 maart 2020 1 Comment

Vorige week was ik uitgenodigd voor een event van Trind, waarbij de nieuwe lente/zomer collectie voor dit jaar werd gepresenteerd. Ik was zelf ontzettend benieuwd hoe de collectie eruit zou zien aangezien zomerse kleuren over het algemeen helemaal binnen mijn straatje vallen. Ik houd van felle en vrolijke kleuren op mijn nagels en werd dan ook mega enthousiast zodra de kleuren gepresenteerd werden. Ik kreeg na het event de complete collectie mee naar huis dus vandaag is het tijd om jullie de nieuwe Back to Nature collectie uitgebreid te laten zien.

Het idee achter de Trind Back to Nature collectie

De naam van de collectie verklapt het eigenlijk al, maar alle kleuren uit deze lijn zijn geïnspireerd op de natuur. Er komen kleuren voorbij die zijn geïnspireerd op bloemen, dauw, mos en zelfs de heerlijke zon die in de zomer (hopelijk) weer veel gaat schijnen.

Wat de collectie voor mij toch wel extra leuk maakt is het feit dat de volgers van Trind op Instagram input hebben mogen geven voor deze lijn. Op de stories van Trind konden een tijd terug namelijk allerlei vraagstickers en polls worden ingevuld over kleuren die men graag zou willen zien, welke finishes deze tinten vervolgens moesten krijgen en ga zo maar door. Tijdens de presentatie van de collectie werden deze uitslagen dan ook gedeeld en konden we zien dat er daadwerkelijk iets is gedaan met de input. Hoe tof is dat?

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC301 Hydrangea

De eerste kleur van deze collectie is meteen één van mijn persoonlijke favorieten. Hydrangea is (zoals je waarschijnlijk al wel snapt door de naam) geïnspireerd op de kleur van een hortensia. Deze lak is echter feller dan de meeste hortensia planten die ik in mijn leven heb gezien en dat maakt hem in mijn ogen nu juist zo ontzettend tof. Ik zie deze kleur al helemaal voor me in de zomermaanden op mijn teennagels. Zo’n kleur popt altijd van je nagels af en maakt daarmee jouw strandlook helemaal af. In principe heb je aan één laagje van deze lak meer dan genoeg, maar uit gewoonte gebruik ik zelf toch graag twee laagjes. De foto hierboven is dan ook van twee dunne laagjes nagellak op mijn nagels.

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC302 Fairy Rose

De tweede kleur uit de collectie is een stuk meer nude in verhouding met de vorige kleur. Fairy Rose heeft een prachtige zachtroze kleur die enorm lijkt op de gelijknamige bloemen. Wat deze lak voor mij extra tof maakt is de finish: hij droogt namelijk mat op. Zelf ben ik gek op matte nagellak, maar merk ik wel dat deze sneller van mijn nagels verdwijnt omdat ik hier geen top coat overheen draag. Dit is echter wel gemakkelijk op te lossen met een matte top coat mocht je dit zelf een probleem vinden. Van deze lak breng ik opnieuw twee laagjes aan, ook omdat ik de lak met één laagje nog niet voldoende vind dekken.

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC303 Purple Zinnia

Ook de derde nagellak uit de collectie, Purple Zinnia, is genoemd naar de bloem waar deze kleur op is geïnspireerd. Het is een prachtige paarse tint met een subtiele gouden glitter erdoorheen verwerkt. Zelf ben ik gek op dit soort tinten op mijn nagels, maar deze draag ik wel voornamelijk in het najaar. Ik was dan ook in eerste instantie verrast dat deze kleur in de lente/zomer collectie zat maar ben er absoluut niet ontevreden over. De kleur is namelijk prachtig en ook deze lak is met twee dunne laagjes weer perfect dekkend. Door de gouden glitter is hij ook net anders dan de andere paarstinten die ik al in mijn bezit heb en ga ik hem er zeker nog vaker bij pakken.

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC304 Hello Sunshine

Gele nagellak: ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. De perfecte gele tint vinden voor bij jouw huidskleur is haast net zo moeilijk als de perfecte nude lipstick. Daarnaast herinner ik me nog maar al te goed de laatste keer dat ik gele nagellak droeg: ik werkte achter de kassa bij de Jumbo en heb de hele dag flauwe grapjes moeten horen over dat mijn nagellak matchte bij de winkel. Gelukkig heb ik dit probleem inmiddels niet meer en was ik dan ook mega enthousiast om Hello Sunshine op mijn nagels te proberen. En wat bleek? Dit is de mooiste gele lak die ik tot nog toe heb geprobeerd! Ik vind hem prachtig staan op mijn vingers en daarnaast dekt hij ook nog eens met gemak in twee laagjes. Dit is zeker weten mijn nieuwe favoriet.

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC305 Morning Dew

Wanneer je de felle kleuren zoals Hydrangea en Hello Sunshine toch echt iets te heftig vindt maar toch graag een mooie zomerse kleur op je nagels wilt aanbrengen is Morning Dew misschien wel iets voor jou. Deze lak heeft een prachtige groen/blauwe pasteltint die net iets grijzer is gemaakt dan alle vrolijke pastelkleuren die je in de kledingwinkels terugvindt. Dit is dan ook opnieuw weer een van mijn favorieten: maar stiekem zijn ze dat allemaal. Ondanks de lichte kleur dekt ook deze lak weer met gemak in twee dunne laagjes.

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Trind Back to Nature
CC306 Sparkling Moss

De collectie wordt afgesloten met een knaller: Sparkling Moss is namelijk een ontzettend mooie en bijzondere glitterlak. Zelf draag ik bijna nooit nagellak met glitter op mijn nagels omdat ik dit toch net even te heftig vind. Voor deze nagellak maak ik echter met liefde een uitzondering: ik draag hem dan ook op dit moment nog op mijn nagels. De kleur is prachtig mosgroen met hierin ontelbaar veel glitters. Ook deze tint dekt met twee laagjes perfect en brengt dan ook totaal niet streperig aan. Ik ben verliefd!

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

Mijn conclusie over de Trind Back to Nature collectie

Het zal jullie vast niet verbazen dat ik ontzettend enthousiast ben over deze nieuwe collectie van Trind. Het komt niet vaak voor dat ik alle kleuren uit een lijn mooi vind: meestal zit er toch minimaal één tint in die ik absoluut niet zal gaan dragen. Bij deze collectie is dit echter absoluut niet het geval en ben ik mega enthousiast om dit voorjaar lekker veel te gaan afwisselen.

Qua houdbaarheid kan ik op dit moment helaas weinig nuttigs melden. Ik heb de afgelopen maanden namelijk vrijwel standaard gelnagellak op mijn nagels gedragen waardoor mijn natuurlijke nagels op dit moment vrijwel iedere lak snel laten afslijten. Mijn oplossing is dan ook om een doorzichtige gelnagellak te dragen met hier overheen één van deze prachtige kleuren zodat deze langer blijft zitten. Ideaal.

Alle zes de nagellakjes uit de nieuwe Trind Back to Nature lente/zomer collectie zijn hier te koop voor €10,15 per stuk. Met de code irina20 krijg je 20% korting op je gehele bestelling op de Trind website. De code is geldig tot 30 juni 2020.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

Trind Back to Nature lente/zomer collectie

1 Comment

 • Rachel Kromdijk 6 maart 2020 at 15:13

  Wat een prachtige kleurtjes zeg vooral die rood/paarse! Alvast een fijn weekend meis

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×