Tribal galaxy make-up tutorial // HALLOWEEN 2017

29 oktober 2017 No Comments

Vorig jaar maakte ik mijn eerste Halloween tutorial en dat was me goed bevallen. Zo goed dat ik ook dit jaar weer een tutorial voor jullie wilde maken! Ik kon alsmaar niet beslissen voor wat voor look ik wilde gaan waardoor de video wat laat is. Ik koos dan ook voor een look met producten die je waarschijnlijk gewoon al in huis hebt en dus makkelijk na te maken is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

GEBRUIKTE PRODUCTEN
Nivea Men Sensitive Aftershave Balsem
Maybelline Fit Me Foundation
Essence All About Matt Fixing Compact Powder
Anastasia DipBrow Pomade – Medium Brown
Catrice Eyebrow Kit
W7 Neon Nights Oogschaduw Palette
NYX Jumbo Eye Pencil – Milk
Ofra X NikkieTutorials Highlighter – Glazed Donut
NYX White Liquid Liner
Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara
NYX Soft Matte Lip Cream – Antwerp

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×