Topshop shoplog // SHOP OR FLOP

Topshop shoplog // SHOP OR FLOP

1 oktober 2021 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop, waarbij ik vandaag (web)shop Topshop in de test heb. Ik heb in totaal vier outfits uitgekozen, waarbij ik alle items test op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×