Too Faced Pumpkin Spice palette testen

Too Faced Pumpkin Spice palette testen

3 december 2020 No Comments

Ook dit jaar brengt Too Faced weer een speciaal oogschaduw palette uit rondom de feestdagen: het Too Faced Pumpkin Spice palette. Ik besloot hem te bestellen en voor jullie uit te proberen op video. Het palette bevat zowel warme als koele kleuren en is perfect voor het najaar. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×