Too Faced Hangover Primer

Too Faced Hangover Primer

28 november 2018 8 Comments

Too Faced is een merk waar ik altijd naar kijk maar toch bijna nooit iets van koop. In mijn stash vond je hiervoor dan ook alleen de Diamond Light highlighter, maar sinds kort ook de Too Faced Hangover primer. Ik hoorde hier zo ontzettend veel goede verhalen over van andere bloggers en YouTubers dat ik hem graag zelf wilde proberen. Deze primer schijnt namelijk ideaal te zijn voor een droge huid en dat kan ik dus zeker gebruiken. Inmiddels heb ik de primer een tijd in gebruik en laat ik je graag weten wat ik er van vind.

Too Faced Hangover Primer

De verpakking van de Too Faced Hangover Primer

De primer komt in een schattig roze/wit doosje waar je vervolgens de verpakking van de primer zelf uit haalt. Ook deze is weer ontzettend schattig vormgegeven door de ombre overloop van roze naar wit en de sierlijke letters van het merk. Daarnaast vind ik het feit dat de informatie op de primer in een mooi vormgegeven kader staat ook een prachtige toevoeging.

Op de verpakking staat direct ook wat extra informatie: zo is de primer siliconenvrij, verzorgend en bevat het ingrediënten die je huid moeten verbeteren. De primer heet niet voor niets hangover: hij is bedoeld voor de momenten dat je huid het extra nodig heeft. Net boven de dop staat dan ook een leuke quote: We LOVE your skin, even when you don’t!

Too Faced Hangover Primer

Wanneer je de dop van de verpakking af haalt komt er een handige pompflacon tevoorschijn. Zelf vind ik dit echt een mega groot pluspunt: het is immers veel hygiënischer dan wanneer het een tube was geweest. Daarnaast heb je aan zo’n twee pompjes ook meteen genoeg product, waardoor je gemakkelijk kunt controleren hoeveel je pakt.

De ingrediënten van de Too Faced Hangover Primer

Iets waar ik zelf meteen benieuwd naar was zijn de ingrediënten van deze primer, aangezien hij nogal wat goeds beloofd voor je huid. Dat hij siliconen vrij is is natuurlijk erg fijn, maar welke verzorgende ingrediënten zitten er dan wel in behalve de kokosnoot olie die op de voorkant staat?

Ingrediënten:
Water/Aqua/Eau, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Propanediol Dicaprylate, Propanediol, Ceteareth-6 Olivate, Olive Glycerides, Lactobacillus Ferment, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil/Olea Europaea Fruit Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Olea Europeae (Olive) Oil Unsaponifiables/Olea Europaea Unsaponifiables, Pectin, Xanthan Gum, Cocos Nucifera (Coconut) Water/ Cocos Nucifera Water, Glycerin,Pentylene Glycol, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Lecithin, Fragance/Parfum, Magnesium Aluminium Silicate, Lauric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice/Cocos Nucifera Fruit Juice, Citric Acid.

Too Faced Hangover Primer

Mijn conclusie over de Too Faced Hangover Primer

Inmiddels heb ik de primer een tijdje in gebruik en kan ik je dan ook vertellen dat ik hem ontzettend prettig vind. De geur is subtiel aanwezig maar ruikt wel erg lekker. De substantie smeert gemakkelijk uit en trekt snel in, waardoor je meteen met de rest van je make-up kunt beginnen. Daarnaast merk ik dat wanneer ik deze primer heb gebruikt, mijn make-up niet alleen de hele dag goed blijft zitten, maar ook velletjes en andere droge plekjes veel minder zichtbaar zijn. Mijn basis make-up zit er beter op en ziet er natuurlijker uit: iets wat met mijn droge huid lastig is om te bereiken.

Ik ben dan ook heel erg blij met deze primer. Hij is helaas niet goedkoop, maar aangezien hij zo goed werkt voor mijn huid zal ik hem zeker opnieuw kopen wanneer hij op is. De Too Faced Hangover primer is hier te koop voor €30,99.

8 Comments

 • Jouvence 29 november 2018 at 11:03

  Klinkt goed en zo’n pompje lijkt me erg fijn.

 • Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl 28 november 2018 at 19:42

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Ik gebruik normaal gesproken nooit een primer vanwege de siliconen, maar dan is deze wel een uitkomst.

 • Claudia Struijck 28 november 2018 at 15:23

  Wat fijn een siliconen vrije primer. Mijn huid reageert daar gelijk op namelijk! Zit daarom ook niet standaard in mijn routine

 • Jolanda 28 november 2018 at 10:05

  Klinkt heel goed. Prachtige foto’s trouwens!!

 • hillybillybeauty 28 november 2018 at 10:00

  Pfff flink aan de prijs zeg. Het is dat ik dit soort producten vaak vergeet in mijn routine, anders zou ik de prijs wellicht wel over hebben voor een goed product. De verpakking vind ik overigens prachtig!

 • Natascha - Beautyopinie 28 november 2018 at 09:45

  Yeahhhh, een siliconenvrije primer! Dit klinkt echt heel veel belovend. Heb net op Black Friday een oogschaduwpalette besteld van Too Faced, ik had deze mee moeten bestellen denk ik 😉

 • Tania 28 november 2018 at 09:34

  Ik ben hiervan de hangover 3-in-1 aan het testen en vind deze ook goed

 • Yvonne 28 november 2018 at 09:26

  Super fijn een primer waar geen siliconen in zitten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×