Beauty, Video

Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette testen

Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette testen

Toen ik zag dat Too Faced dit jaar uit kwam met een tweede versie van het Gingerbread Spice palette wist ik het meteen: die moest ik hebben. Zodra ik afgelopen woensdag dan ook zag dat hij verkrijgbaar was bij Douglas bestelde ik hem meteen. In deze video ga ik het Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette dan ook uitgebreid voor je testen. Is hij net zo fijn in gebruik als dat hij eruit ziet? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.