Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette testen

Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette testen

15 november 2019 No Comments

Toen ik zag dat Too Faced dit jaar uit kwam met een tweede versie van het Gingerbread Spice palette wist ik het meteen: die moest ik hebben. Zodra ik afgelopen woensdag dan ook zag dat hij verkrijgbaar was bij Douglas bestelde ik hem meteen. In deze video ga ik het Too Faced Gingerbread Extra Spicy palette dan ook uitgebreid voor je testen. Is hij net zo fijn in gebruik als dat hij eruit ziet? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×