Too Faced Diamond Light highlighter

28 mei 2018 8 Comments

Een paar maanden terug was ik samen met Joyce in Den Haag en zag ik hier bij Douglas de Diamond Light highlighter van Too Faced liggen. Ik werd eigenlijk meteen verliefd maar vond de prijs toch wel erg hoog om hem mee te nemen. Alsof het voorbestemd was liet Vera Camilla de highlighter de volgende dag zien in haar video en toen wist ik het zeker: ik moest hem hebben! In Londen dook ik dan ook de Selfridges in en hier wist ik deze beauty te bemachtigen. Vandaag is het tijd om hem aan jullie te laten zien.

Too Faced Diamond Light highlighter

De verpakking van de Too Faced Diamond Light highlighter

De verpakkingen van Too Faced vind ik er altijd ontzettend schattig uit zien, en zo ook deze highlighter. Hij komt in een ontzettend lief zacht roze kleurig doosje met allerlei gouden details. Daarnaast vind je natuurlijk het elegante logo van Too Faced op de bovenkant en staan alle ingrediënten vermeld. Dit is wat Too Faced zelf zegt over het product:

This one-of-a-kind highlighter is infused with real crushed diamond powder and light reflecting pearls to create a rainbow diamond fire glow like you’ve never seen. Light up your complexion for a pure radiance that works on any skin tone. Swirl the pink, blue and gold shades to create your custom highlighter that can be used anywhere. The liquid to powder formula is hand poured ensuring that no two highlighters will ever look the same – just like a real diamond.

Too Faced Diamond Light highlighter

Wanneer je dit doosje open doet vind je aan de binnenkant het doosje met het product zelf. Deze is opnieuw vormgegeven met dezelfde zachte roze kleur en gouden details. Daarnaast is er aan de bovenkant van het deksel nog iets extra’s toegevoegd: deze prachtige gouden tekst met ‘It’s your time to shine!‘. Lekker toepasselijk voor een highlighter!

Too Faced Diamond Light highlighter

Het doosje van de highlighter zelf is vormgegeven als een soort sieradendoosje. Zo heb je aan de voorkant een soort drukknoopje, wat overigens niet echt werkt. Ik vind het ontzettend leuk bedacht van Too Faced om deze highlighter in een sieradendoosje te verkopen. Zeker aangezien het zo heerlijk toepasselijk is: i.p.v. een diamanten ring vind je nu een diamanten highlighter aan de binnenkant.

Too Faced Diamond Light highlighter

De inhoud van de Too Faced Diamond Light highlighter

Wanneer je het doosje opent komt (naar mijn idee) de mooiste highlighter die je ooit gezien hebt tevoorschijn. Zoals Too Faced zelf al aan gaf op de verpakking is het product opgebouwd uit verschillende kleuren: roze, blauw en goud. Deze kleuren zijn samen in de vorm gegoten waardoor je een prachtig holografisch effect krijgt. Helaas zal geen enkele foto deze highlighter recht doen, maar op het filmpje dat ik ervan op mijn Instagram story plaatste kreeg ik alleen maar enthousiaste berichtjes van andere beautylovers.

Too Faced Diamond Light highlighter

De swatch van de Too Faced Diamond Light highlighter

Hetzelfde geld voor de foto van deze swatch: geen enkele foto zal de kleur echt goed tot zijn recht laten komen. Het is namelijk een prachtige glans die in ieder licht er anders uit komt te zien. In het ene licht lijkt de kleur ijzig wit, in een ander licht weer blauw of roze. Eén ding is zeker: het is absoluut een erg koele highlighter.

Wat ik verder erg fijn vind aan de substantie is dat deze totaal niet poederig is. Volgens Too Faced zelf is het een liquid to powder formule, maar ik merk niet dat het product in de verpakking erg liquid is. Wel zorgt deze formule ervoor dat het product totaal geen overtollig poeder verliest en is het dus enorm zuinig in gebruik.

Too Faced Diamond Light highlighter

De Too Faced Diamond Light highlighter op mijn gezicht

Gezien de swatch op mijn arm al ontzettend intens bleek te zijn besloot ik de highlighter voorzichtig aan te brengen met een waaierkwast. Achteraf gezien was dit zeker een goede keuze want zoals je hierboven kunt zien is de kleur enorm intens en shiny.  Wees dan ook vooral heel erg voorzichtig met het aanbrengen, want anders loop je al snel als discobol over straat.

Hoewel ik over het algemeen eigenlijk altijd warme highlighter draag moet ik zeggen dat deze kleur toch wel echt mijn hart heeft veroverd. De highlighter blend ontzettend goed in met de rest van mijn make-up en blijft de hele dag mooi zitten.

Too Faced Diamond Light highlighter

Mijn conclusie over de Too Faced Diamond Light highlighter

Al met al zal het je vast niet verbazen als ik zeg dat ik helemaal verliefd ben op dit product. De verpakking, het product zelf en de manier van aanbrengen zijn allemaal ontzettend mooi en om eerlijk te zijn kan ik dan ook geen enkel nadeel bedenken. Stiekem hoop ik dat Too Faced een zelfde soort highlighter gaat uitbrengen met een warme ondertoon. Mochten ze dit doen dan ben ik één van de eerste die naar de winkels rent!

De Too Faced Diamond Light highlighter is hier te koop voor €37.99

8 Comments

 • Lieke van Veen 29 mei 2018 at 17:52

  Wat een prachtig doosje en een prachtige highlighter!

  • Irina 29 mei 2018 at 18:00

   Ja he! Ik ben helemaal verliefd <3

 • Teddy 28 mei 2018 at 13:28

  Wauw, wat een mooie highlighter! Die verpakking ook, love it!

  • Irina 28 mei 2018 at 15:56

   I know right! Echt een pareltje <3

 • Britt 28 mei 2018 at 10:16

  Ik vind hem prachtig, zowel de glans als de verpakking!

 • Babs 28 mei 2018 at 08:21

  Wat een pareltje, echt prachtig!

  • Irina 28 mei 2018 at 08:23

   Ja hij is zo mooi! Ik ben echt mega blij dat ik hem bij de Selfridges nog heb kunnen scoren!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×